Vriendenprijs

Ontvang t/m 50% van het aankoop bedrag terug wanneer 3 vrienden banden bestellen met jouw unieke promotie link.

Gegarandeerd laagste prijs

Bij Tyroola streven we ernaar om onze kosten zo laag mogelijk te houden zodat we dit in de prijs door kunnen geven aan onze klanten. Zoals veel online kopers heeft u onderzoek gedaan wat de prijzen zijn voor de banden die u zoekt. Wij streven ernaar om de prijs die u ergens anders hebt ontvangen voor dezelfde banden te verbeteren. Tyroola neemt de belangen van haar klanten als hoogste prioriteit en stelt als doel de klanttevredenheid te maximaliseren, tot op het punt dat als u bij een concurrent een lagere prijs voor hetzelfde product kan vinden Tyroola deze prijs met 5% zal verbeteren. Dat is 5% goedkoper dan de goedkoopste concurrent!

Banden vanaf 22 Euro

Tyroola heeft banden voor ongeloofelijk lage prijzen. Bij Tyroola kunt u al voor onder €90 uw auto van 4 nieuwe banden voorzien. De goedkoopste banden beginnen al voor een prijs van €21 per band. Tyroola kan deze prijzen aanbieden omdat we zo veel mogelijk van de kostbesparingen doorgeven aan de klant.

Gratis verzending

Tyroola biedt gratis verzending aan voor alle bestellingen binnen Nederland om zo te zorgen dat de volledige kosten van de klant zo laag mogelijk blijven. Naast de kosten van de banden streeft Tyroola ernaar om alle andere kosten ook zo laag mogelijk te houden zoals bijvoorbeeld het monteren van de banden. Door geen verzendkosten te rekenen is het voor u als klant een stuk overzichtelijker wat de daadwerkelijke kosten van uw bestelling zullen zijn.