Over Tyroola

Leer meer over het bedrijf en ontdek onze cultuur

Wat is Tyroola?

Wij zijn de marktplaats voor banden & montagediensten in Nederland.

Door onze voorraad puur online aan te bieden, heeft Tyroola veel minder overhead kosten in vergelijking met andere bandenwinkels, waardoor wij goedkopere prijzen naar onze klanten kunnen realiseren. Daarom is Tyroola uiterst flexibel en kan het een enorm assortiment producten aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Hoe het werkt.

Het is enorm eenvoudig. Wij leveren uw nieuwe banden rechtstreeks aan een lokale montagepartner bij u in de buurt.

Wat maakt ons het beste.

Vervang autoband

Gemak

We willen uw ervaring met ons gemakkelijk maken, met meer dan 500 montagestations in heel Nederland. Meer informatie over bandenmontage.

Bonfire

Passie

We hebben het beste serviceteam op de markt om u te helpen met uw vragen.

Portemonnee

Besparingen

Bij ons kunt u tot 40% korting op de retail advies prijs besparen. Wij bieden bandenpecials: Koop 4 & Betaal 3, geld terug promoties en andere deals. Bekijk onze huidige bandenpromoties.

Kaart-prikker

Verzending

We bieden gratis verzending naar stedelijke gebieden en 95% van de bestellingen die vóór 12.30 uur zijn gekocht, worden dezelfde dag nog verzonden.

Vind de maat op de band

Assortiment

We hebben meer dan 3 miljoen banden op voorraad. Ga hier aan de slag door uw bandenmaat in te voeren.

Smartphone

Keuze

Van hoogwaardige tot middenklasse en budgetbanden, u zal alles vinden om aan uw eisen te voldoen.

Onze cultuur.

We beschouwen onszelf als een team van gelijken die meer zijn dan een bedrijf. We stellen onze medewerkers in staat om een ​​gevoel van wederzijds respect en aandacht te benadrukken - dit is onze sleutel tot succes.

Hand met gereedschap

Vakmanschap

Pragmatisch vakmanschap en aandacht zijn de hoekstenen van onze cultuur - van dagelijkse interacties tot projectafronding

Pijl van doelstelling naar doel

Mentorschap

Eerlijke feedback en gratis executive coaching en uitdagingen helpen ons om onszelf in alle richtingen te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk

Twee overlappende cirkels

Transparantheid

Tyroola werkt op wederzijds vertrouwen van alle partijen - Iedereen is bevoegd om beslissingen te nemen, communicatie is transparant, zodat onze gebruikers een geweldige klantervaring hebben

Onze klanten.

"U heeft ons de beste online bandenwinkel van Nederland genoemd."

4.7 /5
Een man

Andrew S.

Gemakkelijk te gebruiken, veel opties om uit te kiezen en de prijzen zijn fantastisch. Maakt het leven gemakkelijk als je ze naar een installatiecentrum kunt laten verzenden in jouw buurt, geweldig!

Een andere man

Martin K.

Jullie service en product zijn uitstekend en zo'n geweldige prijs is altijd goed. Ik heb in de afgelopen 12 maanden banden gekocht voor drie voertuigen en ik zal blijven terugkomen

Een vrouw

Tripc T.

Ben op de hoogte gehouden door het hele leveringsproces. Bandenmonteur was snel en efficiënt en de prijs was vooral heel concurrerend - geweldig!

De stemming is gebaseerd op meer dan 1800+ klantrecensies op Productbeoordeling

Neem contact op.

Wilt u op de hoogte blijven van Tyroola-activiteiten en -nieuws of solliciteren? Volg ons op Facebook en bekijk onze openstaande posities.